top of page
dr. Verebes Dóra.jpg

Dr. Verebes Dóra

Klinikus állatorvos

Belgyógyászat, lágyszervi sebészet, ultrahang- és röntgendiagnosztika.

Tel.: + 36 27 348 325

Dr. Verebes Dóra élethivatásának tekinti az állatorvosi szakmát. Az állatokkal kapcsolatos ismeretek megszerzése kis korától foglalkoztatja. Érdeklődése nem csak a kisállatok iránt, hanem a haszon-, illetve egzotikus állatok irányába is kiterjed. Gyerekkora óta van háziállata (kutya, macska), valamint hobbijából adódóan folyamatosan foglalkozik lovakkal.

Az egyetemi évek alatt önkéntes munkát végzett az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Klinikáján. Ötödéves egyetemistaként kezdett el besegíteni a Dunakeszi Állatkórház munkájába. Emellett gyakorlati munkát végzett a Fővárosi Állatkertben és több haszonállat tartó telepen.

Végzős egyetemistaként indult a Tudományos Diákköri Konferencián. Tudományos munkáját, mely „Különböző ivarzás-szinkronizálási technikák hatékonyságának összehasonlítása juhokban tenyészszezonban” címet viselte, különdíjban részesítették.

Diplomáját 2019 februárjában szerezte meg az Állatorvostudományi Egyetemen. A diploma megszerzését követően Gödöllőn egy kisállat kórházban helyezkedett el, ahol tapasztalatot szerzett sürgősségi betegellátásban, lágysebészetben és a kiegészítő vizsgálatok terén (ultrahang- és röntgendiagnosztika).

A Dunakeszi Állatkórház csapatához 2020 szeptemberében csatlakozott.

Szabadidejében, ha teheti, tereplovagolni szokott, szeret túrázni és festeni.

bottom of page