top of page
Dr._Horváth_Zsuzsanna.JPG

Dr. Horváth Zsuzsanna

Klinikus kisállat szakállatorvos

Belgyógyászat, lágyszervi sebészet, röntgendiagnosztika, labordiagnosztika, endokrinológia, bőrgyógyászat.

Tel.: + 36 20 584 1303

Dr. Horváth Zsuzsanna vonzalma az állatok iránt már kisgyerekkorában kezdődött, amikor a nyarakat nagyszüleinél töltötte vidéken. Amint saját kutyája lett, nagyon hamar rájött, hogy mindenképpen állatokkal szeretne foglalkozni. Ennek pedig az egyik legszebb és legnehezebb formája azok gyógyítása. Elhatározásában családja és tanárai is támogatták. 
 

Az egyetemi évek alatt részt vett egy budapesti rendelő munkájában. Ezután kisállat gyógyászattal foglalkozó klinikák munkatársa lett.

2011-ben szerezte állatorvos-doktori diplomáját a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán.

2012–2014 között a székesfehérvári Alpha-Vet Állatkórház állatorvosa volt, ahol tapasztalatot szerzett többek között sürgősségi betegellátásban, lágysebészetben, röntgen- és ultrahangdiagnosztikában.
Alkalomszerűen tejelő tehenek ellátásával is foglalkozik. 2016 januárjában csatlakozott a Dunakeszi Állatkórház csapatához. 2017-ben klinikus kisállat szakállatorvosi diplomát szerzett.

A sürgősségi betegellátás, belgyógyászat, és a lágysebészet terén speciális és kiemelkedő gyakorlattal rendelkező állatorvos-doktor.

 

Szabadidejében kutyáival kirándul, kertészkedik és utazik. Otthonát három kutyájával, Mirával, Hangával és Pennyvel, valamint 18 éves cicájával, Picivel osztja meg.
 

bottom of page