top of page
Dr. Nedoba Judit.JPG

Dr. Nedoba Judit

Klinikus állatorvos

Vadegészségtani szakállatorvos

Sebészet, ultrahang- és röntgendiagnosztika, egzotikus állatok gyógyászata

Tel.: + 36 27 348 325

Dr. Nedoba Judit már általános iskola második osztályos korában eldöntötte, hogy állatorvos szeretne lenni. Sokáig versenyszerűen díjugratott és gyerekkorában mindig volt valamilyen állata, pl. hullámos papagáj, egér, hörcsög, tengeri malac.

 

Az egyetemi évek alatt lehetősége volt ösztöndíjjal egy hónapot a Bécsi Állatorvostudományi Egyetemen tölteni, hogy tudását bővítse. 

 

2015-ben szerezte meg állatorvosi-doktori diplomáját a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. Végzés után pár évet lovas, majd vegyes praxisban dolgozott, 2017 óta pedig kisállat rendelőben végzi munkáját. A Dunakeszi Állatkórhàz csapatához 2019 nyarán csatlakozott. 
 

2015 óta a Vigyél Haza Alapítvány önkéntes állatorvosa, ahol az eltűnt kutyák hazajutásában nyújt segítséget. 2016-ban elvégzett egy lovas kinezio-tape tanfolyamot. 2019-ben vadegészségtani szakállatorvosi végzettséget szerzett.

 

Egy cica, Szotyola és két kutya, Pötyi és Tánya boldog gazdája, akikkel szeret nagyokat kirándulni. Szabadidejét igyekszik aktívan tölteni, például falat mászni, lovagolni, utazni.

bottom of page