top of page
Dr._Farkas_Zoltán.JPG

Dr. Farkas Zoltán

Klinikus kisállat szakállatorvos

Lágyszervi sebészet, szemészet, ultrahang-, röntgen-, labordiagnosztika, endoszkópos beavatkozások.

Tel.: +36 20 973 0053

Dr. Farkas Zoltánnak kisgyerekként nem lehetett saját kutyája, ezért rendszeresen a környékbeli kóbor kutyákat istápolta. Már ekkor eldöntötte, hogy állatorvos lesz, és emellett végig kitartott, nem volt B terv.

Állatorvosi tanulmányai alatt, hallgatóként 1992 és 1993 között egy évet töltött az Egyesült Államokban, ahol egy clevelandi kisállat klinikán szerzett tapasztalatot.


Az egyetemi évek alatt a Sebészeti Tanszéken eltöltött gyakorlat volt meghatározó számára, diploma munkáját is lágyszervi sebészeti témában írta.


1994-ben diplomázott, mint állatorvos-doktor az Állatorvostudományi Egyetemen.


Végzés után 1996-ig a káposztásmegyeri Rex Állatorvosi Rendelőben dolgozott kisállatorvosként.


1996 óta tagja, mára már vezetőségi tagja és országos küldöttje a Magyar Állatorvosi Kamara Pest megyei szervezetének.

A Dunakeszi Állatorvosi Rendelőintézet - a jelenlegi Dunakeszi Állatkórház - és a VeresVet Állatkórház (korábban VeresVet Állatorvosi Rendelőintézet) alapítója és társtulajdonosa.


2013-ban klinikus kisállat szakállatorvosi diplomát szerzett. Az Állatorvostudományi Egyetem gyakorlati képzésének mesteroktatója. 


Az ultrahangdiagnosztika, belgyógyászat, bőrgyógyászat és a lágysebészet (mellkas és hasűri sebészet) terén speciális és kiemelkedő gyakorlattal rendelkező állatorvos-doktor.

Családja jelenlegi négylábú tagjait három cica és egy kutyus alkotja, a kutyust ahova csak lehet, magukkal viszik. Szabadidejében örömmel szörfözik vagy vitorlázik a Balatonon, és autózni is nagyon szeret.

bottom of page